Веломания

Switch to desktop

Участвай във Facebook играта „Велосипедната обиколка на Италия - Giro d'Italia” и спечели

Eurosport and Sport Station quiz game

Sport Station организнира игрa с въпроси, свързана с обиколката на Италия - „Giro d'Italia” - по телевизия Евроспорт. Обиколката ще се проведе от 5 май до 28 май 2017г.

Ако си запален колоездач, обичаш велосипеди или просто обичаш да гледаш състезанията по Евроспорт, ти си човекът, който търсим. Включи се в играта "Велосипедната обиколка на Италия - Giro d'Italia” и спечели страхотни награди! 

В телевизионната игра, излъчвана по телевизии Евроспорт и Евроспорт 2, имат право да участват всички лица на територията на Република България с навършени 18 години и отговарящи на Правилата и Условията (Правила и условия) на играта. Oтговорите за играта трябва да се изписват само на кирилица. Позволява се единствено да се напише на латиница оригиналното име на колоездача, съответната марка или град само ако е в скоби след отговора на кирилица. На всички въпроси, свързани с години, дати или числа, отговорите се изписват само с цифри.

В Теливизионната игра (томболата с награди) може да участвате по един път на ден. В играта ще се участва само чрез официалното приложение на Sport Station - „Giro d'Italia”, интегрирано във Facebook страницата им, където можете да отговаряте на въпросите, публикувани за съответния ден. Приложението е създадено специално за ТВ игрите, които се провеждат по Евроспорт.

В тегленето на наградите ще участват само онези, които са отговорили вярно.
За спечелване на награда ще участват всички, които са дали правилен отговор на дневния въпрос, публикуван във Facebook проложението и споделен в игрите по телевизия Евроспорт и Евроспорт 2. Спечелилите дневна награда ще бъдат определяни на случаен принцип в ефира на Евроспорт и публикувани във Facebook. Печелившите ще бъдат обявени в срок до 7 дни след края на дневното предаване по телевизия Евроспорт .

Дневният победител се тегли на произволен принцип (чрез жребий) в ефира на колоездачните предавания по Евроспорт. Зрителят спечелил дневната награда - ваучер на стойност 50лв за пазаруване в Sport Station - може да си я получи в магазина на Sport Station или да пазарува с ваучера онлайн. Десетте зрители, дали най-много верни отговори на въпросите, свързани с Обиколката на Италия, ще участват в томбола в ефира на телевизия Евроспорт и един от тях ще спечели велосипед Drag Master Pro.

Всеки ден от обиколката ще публикуваме по един въпрос на страницата на Sport Station в 11.00 ч. Отговори можете да давате до 00.00 ч. на съответния ден.

Първият въпрос за днес 5 май е:

Кой колоездач ще спечели обиколката на Италия и кои ще бъдат неговите подгласници на почетната стълбичка?   

Очакваме отговорите ви в приложението на Facebook страницатана Sport Station - „Giro d'Italia”.

Пожелаваме успех на всички участници.

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version