Веломания

Switch to desktop

Коледно намаление в магазини DragZone и Screambikes

Подгответе се за колоездачната 2016 година като се възползвате от нашите оферти!

От 4-ти декември в магазини DragZone и Screambikes стартира коледно намалениe. За всички фенове, ентусиасти и приятели на колоезденето даваме шанс да направят незабравим подарък на себе си или на близките си. 

Екипировка Endura

Endura е една от най-известните и реномирани фирми за колоездачна екипировка в света, а ние ви даваме възможност да се сдобиете с нейните продукти с 30% под редовната им цена само в периода на нашето намаление. Фирмата предлага както спортна състезателна екипировка, така и ежедневни, елегантни и удобни дрехи. Urban серията на Endura е модерна и комфортна, с висококачествени продукти, които ще задоволят и най-претенциозния вкус.

 

Яке мъжко Endura Urban Softshell 

Редовна цена : 229 лв

Коледна цена: 159лв

 

Панталон мъжки Endura Urban

 

 

Редовна цена: 135 лв

Коледна цена: 99 лв

 

Шпайкове Shimano

 За периода на нашата коледна промоция може да вземете шпайкове за колоездене Shimano с отстъпкаот 30 %. Леки и удобни, тези обувки ще ви позволят не само да подобрите своето каране и комфорта си върху велосипеда, но и спокойно ще може да ги използвате в ежедневието си дори когато не сте върху велосипеда. Твърдата и стабилна подметка и възможността за монтирането на парчетата, така че да нямат допирна точка с повърхността по която ходите, ги превръщат в перфектните ежедневни обувки за любителите на велосипеди.

  

 

 

Шпайкове SH MT44L MTB

Редовна цена: 159 лв

Коледна цена: 109 лв

 

Очила Dragomir и Shimano 

Очилата са задължителен атрибут за любимите ни спортове колоездене, ски, сърф, при шофиране и за много други наши дейности. Ролята им не е само да допълват нашата визия, но също така те предотвратяват сълзенето на очите, намаляват отблясъците и подобряват зрението, предпазват очите от мушици и всякакви предмети, които биха могли да ги наранят. За периода на нашата коледна промоция вие ще може да вземете вашите очила Dragomir с отстъпка от 60% и Shimano с отстъпка от 30%

 

Очила Dragomir Flight

 

 

 

Редовна цена: 79.90 лв

Коледна цена: 39.90 лв

  

Очила SH S70X

 

Редовна цена: 215 лв

Коледна цена: 149 лв

 

Шейни

Нашата коледна промоция няма да подмине и веселбата по снежните склонове. Всички шейни в магазини ще бъдат с 40% отстъпка за периода на кампанията, за да могат малки и големи да се забавляват по заснежените планини. 

 

Шейна Alpen Race

  

Редовна цена: 95 лв

Коледна цена: 49 лв 

Информация за всички продукти от коледното ни намаление може да откриете на място в магазини Drag Zone или онлайн на Screambikes.eu

Направете празниците незабравими с подаръци от магазини DragZone

Пожелаваме ви Весела Коледа и щастлива Нова година!

*Промоционалните цени важат до изчерпване на количествата.

 

 

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version