Веломания

Switch to desktop

SHIMANO и TEAM ARGOS продължават своето партньорство

SHIMANO и Team Argos-SHIMANO обявиха, че продължават сътрудничеството си за още 2 години. След успешната 2012, в която Argos-SHIMANO отбелязаха над 25 победи, включително в 5 от етапите на обиколката на Испания, двете страни подписаха ново споразумение на 9 ноември 2012г.

През 2012 Argos-SHIMANO доказа, че е силен отбор, особено в спринтовите етапи. Джон Дегенколб и Марсел Кител успяха да увенчаят с успех работата на съотборниците си, в много състезания побеждавайки едни от най-добрите спринтьори от топ-отборите в света. С резултатите от 2012 е вероятно Team Argos-SHIMANO да влезе в категорията World Tour за 2013г.

През последните няколко години Team Argos-SHIMANO работи и по програма за откриване и обучение на азиатски таланти. С това отбора подкрепя и разпространява велосипедизма в Азия.

Иван Спекенбринк, собственикът на отбора, каза: „Днес е голям ден за нас. Благодарение на подновеното партньорство с SHIMANO имаме възможност да продължим стратегията си от последните години. През 2012 доказахме, че сме успешен отбор и с партньорството на SHIMANO знаем, че отбора ни се състезава с най-добрите продукти. SHIMANO изигра важна роля за достигането на позицията, на която се намира в момента отбора. В тези несигурни времена SHIMANO показаха, че са надеждна фирма, отговорна към нашия отбор и към колоезденето.”

Марк ван Рой, президент на SHIMANO-Европа: За SHIMANO нямаше колебание дали да продължим няшето споразумение с Team Argos-SHIMANO или не. Дори в тези тежки за колоезденето времена. Отбора ни предоставя възможност да тестваме продуктите си на професионално ниво, което е изключително ценно за нас. С тяхна помощ ние имаме възможността да създадем продукти, съобразени с изискванията на най-добрите състезатели в световен мащаб. Нямаме съмнения, че през предстоящия сезон отбора ще надмине резултатите си от 2012г. И с очакваното влизане в категорията World Tour ще имаме възможност да тестваме нашите продукти още по-добре и дори на по-високо ниво.

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version