Веломания

Switch to desktop

5 нови попълнения от ски каски и маски Giro в магазин DragZone България

Готови ли сте за ски и сноуборд изживявания през сезон 2014?


Магазин DragZone България се подготвя за сезона с няколко попълнения модели на ски/сноуборд каски и маски Giro.  

Спускането със ски и сноуборд е невероятно изживяване, което предполага сигурност, комфорт и безопасност. Моделите каски Combyn, Surface и Shiv  от Giro впечатляват както с високата технологичност на дизайна си, така и с ключовите си  характеристики. Устойчиви на натоварвания, с гъвкава външна част – soft shell конструкция и нова технология подплата от VN пяна, каските на Giro предоставят невероятен комфорт за главата. С изключително стилната си визия и професионална оптика маските Blok и Onset от Giro са едно добро допълнение към всяка каска. За максимално добро оптическо изпълнение отново залагат на Carl Zeiss технологията, водещото име в оптиката в световен мащаб. Не се изпотяват, с добра видимост и със супер прикрепяне – това са зимните маски Giro. Известният бранд Giro е индустриален лидер във високо-технологичното изпълнение на каски, маски и други аксесоари.

Моделите ски каски и маски Giro са вече на българския пазар и от 13 декември може да ги намерите в магазин DragZone България.

За зимния сезон предлагаме професионален сервиз на ски и сноуборд в магазин DragZone България на посочения адрес.

В магазини DragZone и на онлайн магазин Screambikes.eu може да откриете продукти за колоездене, както и за екстремни и зимни спортове.

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version