Веломания

Switch to desktop

Магазини

Фирмените магазини DragZone са концентрирани върху идеята да осъществят предлагането на пълна гама от продукти за колоездачите, събрани и организирани в един търговски обект. В тях лесно ще намерите всичко, което ви е необходимо, под един покрив, независимо от това каква е възрастта ви, какъв е предпочитаният от вас стил колоездене, дали се занимавате с велоезда професионално или просто обичате от време на време да излизате с колелото в парка. Разбира се най-силно е застъпено предлагането на велосипеди, като за тях е отредено специално централно място. Тук ще откриете задоволително разнообразие – от пълната гама велосипеди, произведени от българската компания DRAG, до марки от световни лидери като Wilier. Спокойно можете да избирате между подходящи за градски условия велосипеди, като сгъваемия велосипед Tern, и марки като Mirraco и DMR, предпочитани от привържениците на стиловете фрийрайд и дърт джъмп.

Ние ще ви улесним, ако имате нужда от велосипедни аксесоари и резервни части. Поддържаме в наличност широк спектър от продукти. Частите, с които можете да се снабдите при нас, са от водещи марки като Shimano, PRO, Suntour и др. Предлагаме голямо разнообразие от аксесоари като компютри за велосипеди и фарове от Sigma, инструменти от Park Tool и Ice Toolz и помпи от Zefal. На подходящо място сте и ако търсите висококачествено тренировъчно облекло от утвърдени марки като Vaude и Endura. При нас ще намерите подходящите за вас колоездачни обувки от Shimano или Five Ten, а също чанти и раници за всякакъв вид спортна активност. 

Нашите магазини се отличават със специфичното интериорно планиране, целящо да повиши удовлетвореността на клиента, така че да е сигурно, че ще откриете търсените от вас продукти в определените секции, без да се налага да питате персонала. Можете спокойно да оглеждате, докосвате и  да пробвате велосипедите вътре в магазина или дори да излезете с тях отвън.

Персоналът ни се състои от компетентни и отзивчиви хора, които винаги са близо до вас и на разположение да отговорят на вашите въпроси или да ви помогнат със съвет при избора на определен продукт. Всички служители в магазините ни са специалисти - активни колоездачи или механици и бързо ще нагласят вашия велосипед, така че да е в съответствие с физическите ви характеристики и да ви е по мярка. Ние вярваме, че колоезденето е спорт, който сближава хората и при нас привържениците на велоездата ще попаднат на място, което е събрало общност от спортни натури  със сходни интереси, така че с удоволствие да разгледат, да се осведомят за нови продукти и тенденции, както и да обменят опит и информация за предстоящи събития.

Към нашите магазини поддържаме и монтьорски работилници, така че опитните ни механици винаги са на разположение да се заемат с ремонта на вашия велосипед, без значение дали се касае за сериозна или дребна поправка и независимо от това дали сте закупили велосипеда си от нас. По време на зимния сезон монтьорите се ангажират също с поправки на ски и сноубордове.  

Магазините ни са създадени с обща концепция, но разбира се, всеки обект от веригата DragZone се отличава със свой специфичен характер и е ориентиран към задоволяване нуждите на хората от района, в който е ситуиран.  Например магазинът DragZone, разположен на булевард България, предлага разнообразие от луксозни велосипеди с по-висок клас като Wilier. За разлика от него магазините от веригата DragZone, които се намират в кв. Люлин и кв. Хиподрума, са насочили предлагането основно към детски колела и по-широко достъпни велосипеди от марката DRAG, които са подходящи за пазаруващите на бюджет. Към настоящия момент в  Румъния  DragZone Букурещ е най-големият търговски център за велосипеди от марката DRAG.

Нашата цел е да увеличаваме броя на магазините DragZone, така че да направим велосипедите от марката DRAG достъпни на много повече места. Към момента търговската ни мрежа се състои от 4 магазина в София, един магазин във Враца и един търговски обект в Букурещ, Румъния. За хората, които нямат възможност да посетят някой от тези магазини, сме направили удобен и лесно достъпен онлайн магазин, където могат да бъдат разгледани продуктите и да бъде направна поръчка.  

Ние сме директен вносител на всички международни марки, които са представени в нашите магазини, и това ни дава увереност, че сме способни да ви предложим най-добрите модели и най-полезните насоки за избор. Продуктите, които ще намерите при нас, са първокласни, с високо качество и безспорен произход. Всички стоки се предлагат със съответстващата, зададена от производителя гаранция.

Тест център

Нашите магазини са същевременно и центрове за тестване на велосипедите DRAG. Можете да пробвате 29-инчовия планински велосипед във всеки от нашите магазини в София.

 

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version