Веломания

Switch to desktop

Колело за смет, за дете велосипед

1bike, съвместно с Drag Bicycles и сдружение "МОГА Дряново”, започва кампания "Колело за смет, за дете велосипед", която ще продължи от 20 април до 1 юни.

Целта на кампанията е от стари велосипеди и части да бъдат сглобени максимално много работещи велосипеди, които след това ще бъдат дарени на деца в неравностойно положение от град Дряново. Децата са на възраст между 8 и 19 години.

Желаещите да се включат в инициативата могат да дарят свои стари и непотребни велосипеди или велосипедни части.

Как ще действа екипът?

1bike ще сглобяват велосипедите, ще дарят бои за тяхното освежаване  и ще ги транспортират до Дряново. Drag Bicycles ще дарят части, които са жизнено важни за нормалното функциониране на един велосипед. От сдружение “МОГА Дряново” ще подкрепят каузата, като освежат и нарисуват старите велосипеди и ги превърнат в нови. Те ще работят с местните структури на социалните служби и така ще съдействат велосипедите да достигнат до децата възможно най-бързо.

Как да дарите?

Старите велосипеди и части ще се събират на няколко места в София - в магазина на 1bike на ул. "Иван Шишман” 45  в София или в посочените вело магазини DragZone в София:

- DragZone "България", ж.к. Гоце Делчев, бл. 7А;

- DragZone "Хиподрума", бул. Акад. Иван Евстатиев Гешов, бл. 120;

- DragZone "Младост", ж.к. Младост 1, бл. 54 А (близо до метростанция Младост 1).

Също така може да се изпращат с куриер до офис в град Дряново, за 1Байк.бг ООД, Александър Македонски, тел. 0877566446 (таксата е за сметка на изпращача).

 

Научете повече тук: http://1bike.bg/kolelozadete/

 

 

 

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version