Веломания

Switch to desktop

Нови модели Marzocchi 2015

Новите попълнения от Marzocchi за сезон 2015 вече са в България. Ето малко повече и за самите тях:

380 CR

380 CR от Marzocchi са перфектни за начинаещите любители на екстремен фрийрайд или спускане. CR идва от Compression and Rebound – основните настройки, от които се нуждаят мнозинството райдъри. С възможността за настройка на нискоскоростната компресия и ребаунда гумите остават прилепени към земята, независимо от стила на каране и терена. Недостатъчно? Високоскоростната компресия също може да се настройва чрез пренареждане на шимстак: чиста и проста технология на мотоциклетния спорт.

MOTO C2R

Наред с DH вилките, Marzocchi наскоро изкараха и нов шок – идеален за рейсъра в теб. Съвсем отговорно Marzocchi заявяват, че новият Moto C2R с Progression booster представлява най-добрият им амортисьор за последните няколко сезона. Подобренията са основно в посока редуциране на теглото. Това е постигнато, чрез фрезоване на всеки един възможен детайл по шока. Един бърз поглед върху тялото, разширителния съд и връзката помежду им е достатъчна, за да разберем къде са спестени грамовете. CNC машините са отстранили всеки излишен грам материал, оставяйки шока с дължина 241 мм с тегло едва 409 грама. В комплект с титаниева пружина (420 грама) получаваме общо 839 грама! Забележително  за пружинен амортисьор с тази дължина!

320 LR - 29"

320 LR от Marzocchi е от XC линията на италианския производител. Тук са използвани 32-милиметрови тръби. 320 LR използва най-актуалните технологии на Marzocchi в този клас AER въздушна пружина, LR и DBC патрон. DBC системата представлява съчетание от класическата отворена маслена система (open bath) и затворен хидравличен патрон. Всички тези системи, затворени в лекото 32 милиметрово шаси, създават изключително адаптивен продукт, съчетаващ изпитани във времето технологии с последните новости в света на окачването. 320 LR е идеален за всеки, който кара късоходов XC твърдак и търси работещо предно окачване, което да не "краде" от енергията на колоездача.

DIRT JUMPER

 Познат на повечето като DJ e модел, утвърдил се като култов сред дърт джъмпери и стрийт карачи. Вариантът DJ 3 e най-базовият в серията и е направен  с огледа да е по джоба на възможно най-много райдъри.

55 CR

Изключително подходяща за ендуро и фрийрайд 26-цолова вилка с AER пневматика и CR хидравлика. AER пружината се отличава от останалите на пазара с по-малкото налягане, с което работи. По този начин се редуцира значително триенето в уплътненията, което прави работата още по-плавна и гладка. Тези твърдения са потвърдени от безбройните ревюта и тестове. Отделно от това системата е затворена в патрон и работи със значително по-малко количество масло от предшестващите я и по този начин допълнително пести тегло. В другия крак на 5-иците стои CR патрона, който отговаря за смекчаването. Той дава възможност за бърза настройка на ребаунда и нискоскоростната компресия. А високоскоростната се настройва с преконфигуриране на шим стака. Мотокрос технология!

 

Попитай за новите модели на Marzocchi в магазини DragZone Център и DragZone България.

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version