Веломания

Switch to desktop

KS

 

KIND SHOCK

KS се стреми да постигне възможно най-високo ниво на технология и изкуство в производството на велосипедни части и компоненти. Компанията прави постоянни иновации във велосипедната промишленост и се стреми да бъде в челните редици на развитието и да постави началото на нови продукти за колела. Продуктите им са подложени на най-строгия контрол за качеството и стандарти. Те са не само разработени да се предоставят на текущия пазар, но също така имат за цел да предвидят бъдещите нужди и иновациите в технологиите в бранша.

KS се стреми да направи производството на своите продукти така, че да са щадящи околната среда. Те рационализират производството си като намалят консумацията на енергия и проектират проедукти със суровините остатъци и отпадъци.

KS също е посветен не само за насърчаване и изграждане на марката, но и за насърчаване на велосипед култура. KS организират свое събитие всяка година. Това събитие привлича състезатели от световен мащаб, за да се включат в конкуренция с местни колоездачи и има за цел да повиши осведомеността на велосипеди и да помогне за подобряване на културата за колоездене.

Продукти на Kind shock можете да разгледате и закупите онлайн от магазин DragZone.bg 

Последно обновена на Сряда, 10 Ноември 2021 08:33

Посещения: 13029

FlyBikes

Flybikes  е испанска компания за BMX байкове, която е основана през 1999 г., когато група приятели луди по BMX-а опитват да превърнат мечтата си в реалност, създавайки своя собствена марка велосипеди - Flybikes. От своето начало през 1999 г. във Виго, Испания, чрез чистата любов към BMX, Flybikes са се ангажирали да предоставят най-новите технологии и иновации във непрекъснато променящaтa се сфера на BMX, усъвършенствайки това, което се счита за нормално, и оформяйки бъдещето на вашата страст и крайната цел. С Flybikes получавате възможно най-доброто каране!

Официален уебсайт: https://www.flybikes.com/ 

Последно обновена на Сряда, 12 Май 2021 07:34

Посещения: 7354

Drag

Българските велосипеди DRAG предлагат високо качество и съвременен дизайн на световно ниво.DRAG е първият български производител на велосипеди, който предлага доживотна гаранция за своите стоманени и алуминиеви рамки и 5 годишна гаранция за карбонови рамки.

Велосипедите с марка DRAG се проектират и произвеждат в България от 1989 г насам. Всички велосипеди DRAG са окомплектовани с висококачествени компоненти на световноизвестни фирми като SRAM. RockShox, Schwalbe, SMP и други.

DRAG произвежда велосипеди за всеки стил колоездене - шосейно, пистово, планинско, градско, свободен стил - и в различни ценови категории. Цените започват от 179 лева за детско колело и стигат до 7000 лева за шосейно. Детските велосипеди на DRAG се смятат за най-надеждните на пазара и колекцията винаги свършва бързо.

Велосипеди DRAG се продават в много страни в Европа.

Гаранция за качеството на марката DRAG е присъствието на българските велосипеди на европейски и световни купи по пистово колоездене. В последните години украйнския национален отбор е печелил над 50 медали с велосипеди DRAG.

Официален сайт: www.dragbicycles.com

сертификати за съответствие
 

Последно обновена на Петък, 14 Януари 2022 15:49

Посещения: 127788

RockShox

RockShox Inc. е американска компания, основана от Пол Търнър през 1989 г., която разработва и произвежда окачвания за велосипеди. Компанията е лидер в разработването на планински велосипеди. Сега е част от SRAM Corporation.

RockShox - Иновативни MTB вилки, задни амортисьори и аксесоари. RockShox, марка на семейството SRAM, от десетилетия е синоним на изключителни MTB вилки, задни амортисьори и регулируеми колчета за седла сред планинските велосипеди. Гъвкавите опции за регулиране на амортисьорните и окачващите системи не оставят какво повече да се желае от състезателите във всички дисциплини - от начално до професионално ниво, и ще Ви осигурят изключителни преживявания в колоезденето. Акценти в продуктовото портфолио на RockShox са вилките и амортисьорите от серията Signature и безжичните регулируеми колчета за седалки RockShox Reverb AXS. 

Към сайта на RockShox: https://www.sram.com/en/rockshox 

Последно обновена на Четвъртък, 03 Декември 2020 11:53

Посещения: 141369

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version