Веломания

Switch to desktop

За нас

Веломания ЕООД е производител на велосипеди DRAG, собственик на верига велосипедни магазини DragZone и на онлайн магазина Screambikes.eu. Веломания е екслузивен дистрибутор за България на над 50 световноизвестни марки - велосипеди, компоненти, части, аксесоари, дрехи и обувки за колоездене и екстремни спортове.

Мисията на Веломания е да предлага на българската публика най-големия избор на най-добрите световни продукти на най-добрите цени. Избираме стилни, иновативни и надеждни продукти, които отговарят на изискванията на съвремените световни тенденции.

В нашата магазинна мрежа продаваме само продукти които сме внесли сами или произвели сами. Това гарантира както качеството, така и цените.

Веломания ЕООД е 100% българска собственост.

 

Последно обновена на Неделя, 16 Юни 2013 12:35

Посещения: 21356

Магазини

Фирмените магазини DragZone са концентрирани върху идеята да осъществят предлагането на пълна гама от продукти за колоездачите, събрани и организирани в един търговски обект. В тях лесно ще намерите всичко, което ви е необходимо, под един покрив, независимо от това каква е възрастта ви, какъв е предпочитаният от вас стил колоездене, дали се занимавате с велоезда професионално или просто обичате от време на време да излизате с колелото в парка. Разбира се най-силно е застъпено предлагането на велосипеди, като за тях е отредено специално централно място. Тук ще откриете задоволително разнообразие – от пълната гама велосипеди, произведени от българската компания DRAG, до марки от световни лидери като Wilier. Спокойно можете да избирате между подходящи за градски условия велосипеди, като сгъваемия велосипед Tern, и марки като Mirraco и DMR, предпочитани от привържениците на стиловете фрийрайд и дърт джъмп.

Ние ще ви улесним, ако имате нужда от велосипедни аксесоари и резервни части. Поддържаме в наличност широк спектър от продукти. Частите, с които можете да се снабдите при нас, са от водещи марки като Shimano, PRO, Suntour и др. Предлагаме голямо разнообразие от аксесоари като компютри за велосипеди и фарове от Sigma, инструменти от Park Tool и Ice Toolz и помпи от Zefal. На подходящо място сте и ако търсите висококачествено тренировъчно облекло от утвърдени марки като Vaude и Endura. При нас ще намерите подходящите за вас колоездачни обувки от Shimano или Five Ten, а също чанти и раници за всякакъв вид спортна активност. 

Нашите магазини се отличават със специфичното интериорно планиране, целящо да повиши удовлетвореността на клиента, така че да е сигурно, че ще откриете търсените от вас продукти в определените секции, без да се налага да питате персонала. Можете спокойно да оглеждате, докосвате и  да пробвате велосипедите вътре в магазина или дори да излезете с тях отвън.

Персоналът ни се състои от компетентни и отзивчиви хора, които винаги са близо до вас и на разположение да отговорят на вашите въпроси или да ви помогнат със съвет при избора на определен продукт. Всички служители в магазините ни са специалисти - активни колоездачи или механици и бързо ще нагласят вашия велосипед, така че да е в съответствие с физическите ви характеристики и да ви е по мярка. Ние вярваме, че колоезденето е спорт, който сближава хората и при нас привържениците на велоездата ще попаднат на място, което е събрало общност от спортни натури  със сходни интереси, така че с удоволствие да разгледат, да се осведомят за нови продукти и тенденции, както и да обменят опит и информация за предстоящи събития.

Към нашите магазини поддържаме и монтьорски работилници, така че опитните ни механици винаги са на разположение да се заемат с ремонта на вашия велосипед, без значение дали се касае за сериозна или дребна поправка и независимо от това дали сте закупили велосипеда си от нас. По време на зимния сезон монтьорите се ангажират също с поправки на ски и сноубордове.  

Магазините ни са създадени с обща концепция, но разбира се, всеки обект от веригата DragZone се отличава със свой специфичен характер и е ориентиран към задоволяване нуждите на хората от района, в който е ситуиран.  Например магазинът DragZone, разположен на булевард България, предлага разнообразие от луксозни велосипеди с по-висок клас като Wilier. За разлика от него магазините от веригата DragZone, които се намират в кв. Люлин и кв. Хиподрума, са насочили предлагането основно към детски колела и по-широко достъпни велосипеди от марката DRAG, които са подходящи за пазаруващите на бюджет. Към настоящия момент в  Румъния  DragZone Букурещ е най-големият търговски център за велосипеди от марката DRAG.

Нашата цел е да увеличаваме броя на магазините DragZone, така че да направим велосипедите от марката DRAG достъпни на много повече места. Към момента търговската ни мрежа се състои от 4 магазина в София, един магазин във Враца и един търговски обект в Букурещ, Румъния. За хората, които нямат възможност да посетят някой от тези магазини, сме направили удобен и лесно достъпен онлайн магазин, където могат да бъдат разгледани продуктите и да бъде направна поръчка.  

Ние сме директен вносител на всички международни марки, които са представени в нашите магазини, и това ни дава увереност, че сме способни да ви предложим най-добрите модели и най-полезните насоки за избор. Продуктите, които ще намерите при нас, са първокласни, с високо качество и безспорен произход. Всички стоки се предлагат със съответстващата, зададена от производителя гаранция.

Тест център

Нашите магазини са същевременно и центрове за тестване на велосипедите DRAG. Можете да пробвате 29-инчовия планински велосипед във всеки от нашите магазини в София.

 

Последно обновена на Понеделник, 12 Септември 2016 12:49

Посещения: 196952

Бидони за вода и кошници за бидони Tacx

Въпреки че няма нищо по-хубаво от тренировката на открито, има дни, в които условията не позволяват това. За това от Tacx се стараят да пренесат максимално това усещане и при домашните тренировки. Благодарение на велотренажорите на Tacx няма повече да пропускате тренировки заради лошото време, както и да губите форма през зимата. Освен велотренажори от Tacx произвеждат и функционални монтажни стендове, кошници и бидони за вода.

VR тренажорите могат да направят максимално интересна вашата тренировка, или да придадат ново измерение на компютърните игри. Свържете велотренажора с компютъра, пуснете софтуера от комплекта и вече сте на някое голямо велосъстезание, надпреварвайки се с някой известен колоездач.

БИДОНИ ЗА ВОДА И КОШНИЦИ ЗА БИДОНИ TACX МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОНЛАЙН ОТ МАГАЗИН DRAGZONE.

Официален сайт: www.tacx.com

Последно обновена на Вторник, 12 Декември 2017 14:08

Посещения: 48243

Условия за ползване

Моля, внимателно прочетете общите условия по-долу, преди да използвате този уеб сайт. Ако го използвате, се счита, че приемате и сте съгласни с общите условия.


Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма „Веломания” ЕООД предоставя Услуги на потребителите си посредством
уеб сайта Velomania-bg.com.

 

“Веломания” ЕООД Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този уеб сайт само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения.

 
Всички изображения, картинки, текстове, документи, бази данни и друга информация, генерирани от екипа н
а Веломания ЕООД, са собственост на „Веломания” ЕООД и съответно се ползват със закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всички международни актове в сила за Р. България, както и релевантните актове на Европейския съюз.

Наличните препратки от този сайт към уеб сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за Ваше улеснение. Ако използвате тези препратки, Вие ще излезете от този сайт. Velomania-bg.com не контролира тези сайтове и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание. Velomania-bg.com по никакъв начин не налага и не препоръчва тези сайтове на трети лица, нито информацията публикувана в тях. При посещението си в някои от тези сайтове, Вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск

Част от информацията публикувана в този сайт е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в даден момент. За повече информация за наличността на даден продукт/и може де се свържете с нас на посочените координати за връзка.

 

Защита на личните данни на потребителите:

Фирма „Веломания” ЕООД се задължава да защитава предоставената от Вас информация по време на регистрацията Ви в сайта. Подадените от Вас лични данни са конфиденциални и няма да бъдат предоставяни на трети страни. 

 

Ограничаване на отговорност:


Веломания ЕООД прави всичко възможно за да поддържа на сайта си вярна, точна и актуална информация, без това да изключва възможността инцидентно да възникват обективни несъответствия или пропуски. Веломания ЕООД не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на този сайт. Цялата информация на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, без гаранция от страна на Веломания ЕООД за нейната ненакърнимост и безопасност от злонамерени атаки на трети лица.

Веломания ЕООД не носи отговорност за субективните възприятия и интерпретация на точността, пълнотата и полезността на информационните ресурси на този сайт.

Веломания ЕООД не носи отговорност за информацията (в т.ч. за нейната пълнота и достоверност), съдържаща се в  сайтове, към които настоящият сайт съдържа препратки.

Веломания ЕООД има право на обезщетение за всички вреди, разноски и претенции на трети лица, които са следствие от нарушение на тези общи условия и/или нерегламентирана употреба на услугите на сайта.

DRAG Bicycles, DragZone и Screambikes са запазени марки на Веломания ЕООД.

Последно обновена на Петък, 21 Април 2017 12:30

Посещения: 14867

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version