Веломания

Switch to desktop

RUDY PROJECT

 


RUDY PROJECT

Основана в Тревизо през 1985 г. от творческия гений - Руди Барбаза с цел подобряване на резултатите на спортисти по целия свят. Rudy Project е лидер в Европа в сектора на спорта и очилата от 30 години. Този успех е резултат от постоянни инвестиции в разработването на нови материали и технологии за лещи и рамки, качествено превъзходство и добре замислен и целеви маркетинг и комуникационни стратегии.


Любовта към прогрес, страст за стил и внимание към качеството са дали живот на една изключителна колекция от технологично напреднали спортни очила. "Technically Cool" е продукта на компания, който най-добре изразява основните характеристики на всички очила. Всичките им продукти са 100%, произведени в Италия и се открояват благодарение на технологични материали, използвани за рамките и лещите, естетика, дизайн, внимание към детайла и качеството на продуктите, както и прецизната опаковка.

Сега компанията присъства в повече от 60 страни и има над 3000 магазина в Италия, най-вече ориентирани в областта на оптиката, както и множество търговски обекти по целия свят дори и в Далечния изток. Износът им е около 85% от продажбите и включва и САЩ.

Компанията има партньорства с атлети от всички спортове. Интензивно спонсорство, включващо около 10 хиляди спортисти от всички спортове по целия свят, е в основата на маркетингова и комуникационна стратегия, която е въвела Rudy Project на предните страници на най-добрите списания.


Слънчеви очила, велосипедни каски, спортни очила, но също и спортни аксесоари като часовници, дрехи и чанти, повече от 5000 артикула. Колекцията им се отличава с RX гамата от слънчеви очила и лещи, идеални за най-взискателните спортисти.

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version