Веломания

Switch to desktop

Haibike

Haibike

През 1995 г. Сузане и Феликс Пуело основаха марката Haibike. Сузане е изпълнителен директор на Winora Group и правнучка на основателя на компанията, Енгелберт Винер. В началото бяха предложени спортни велосипеди под името на майката марка Winora, но скоро се превърнаха Haibike. През следващите 15 години, компанията разработват нови модели както визуално, така и технически.

Haibike за първи път започва да имплементира специален производствен процес  Xduro: Gravity Casting. Този процес произхожда от мотоциклетната индустрия и дава възможност да се произвеждат сложни компоненти, които са изключително стабилни и точни, но все още много леки. Тази технология се използва главно за "интерфейса" на компанията. Това е сърцето на рамката, където техническите функции работят заедно. Тази технология се използва от все повече и повече конкуренти на компанията по-късно.

През 2016 Haibike интегрира дисплея в лапата. Haibike разработва тази интергация за европейските си клиенти. Дисплея е интегриран безпроблемно и е защитен от повреди.

 

 

 

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version