Веломания

Switch to desktop

Tern

Ние сме колоездачи. Екипа ни се състои от разнообразна колекция от личности, но всички ние споделяме фундаменталното мнение, че колоезденето заема централно място при поддържането на добро здравословно състояние за вбъдеще. Въпреки че използваме велосипедите си по различен начин – каране на велосипед с нашите деца, триатлон, BMX състезания или всекидневно ходене до работното място – ние всички споделяме една и съща любов към колоезденето.

 

 

Ние сме различни. В ерата на интернет и „отворените врати”, идеите на хората се раждат и развиват изключително бързо. Компанията Tern е отражение на този различен нов свят, напълно хаотично струпване на различни етноси, националности и културни възприятия, които спомагат за поглеждането на продуктите ни през много различни погледи и тестването им при всякакъв вид условия. Ние разполагаме с персонал по целия свят, работещи в офиси в Тайван, САЩ (Тексас, Калифорния, Орегон), Великобритания, Финландия, Германия, Китай и Швейцария, където времевите зони са различни. 24 часа на ден, в една част от земното кълбо, ние проектираме и тестваме нашите продукти.

Ние се грижим за околната среда. Ангажимента за поддържането й играе ключова роля за това, кои сме всъщност. Той започва с продукта, който правим – сгъваеми велосипеди – които са основните високоефективни превозни средства. Също така той обхваща и процеса, по който произвеждаме нашите продукти – изработени от качествени материали и проектирани да бъдат подлежими на сервиз. Постоянно търсим начини да намалим нашето въздействие, като минимизиране на опаковката на стоките, и по-точно степента на рециклиране на картона и намаляване използването на вредни хемикали като хрома. Разбира се, не всички от нас ползват ежедневно еднакъв вид транспорт - 15% от нас ходят на работа с велосипед или пеша; 75% от нас харесват автобуса, влака и скутера; и само 10% от нас ходят с автомобил на работа. В края на краищата от Tern все още можем да направим повече за околната среда и това е нещо, над което ще работим.

Ние постоянно се стремим да подобряваме стоките, които предлагаме.Ще дадем най-малко 1% от печалбата си, всяка година, за проекти свързани с околната среда или социални каузи. Всички искаме да живеем в свят с чиста вода, чист въздух и безопасна храна. Но в днешно време това става все по-трудно и по-трудно. Трябва да работим, за да предпазим нашата планета и трябва да поддържаме индивидите и групите, които понасят главния удар на тази отговорност.

Ние сме Tern

СГЪВАЕМИ ВЕЛОСИПЕДИ TERN МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОНЛАЙН ОТ МАГАЗИН DragZone.

Официален интернет сайт: www.ternbicycles.com

Velomania Ltd 2013

Top Desktop version